Musiikkiteknologia

Patchwork

Patchwork on ilmainen modulaarinen syntetisaattori, jotka toimii nettiselaimessa. Kannattaa tutustua!

http://www.patchwork-synth.com

419458_377090418975972_284872964_n


Comments

Studion monitorit

IMG_2841
Studion näyttömonitorit on asennettu vipuvarsiin, joiden avulla näyttöjä voidaan liikutella lähemmäksi ja vääntää erilaisiin kulmiin. Vipuvarsien kiinnityksiin kohdistuu kuitenkin jonkinmoiset vääntömomentit, joten käännelkää ja liikutelkaa näyttöjä rauhallisin ottein.
Comments

Modulaaria rakentamaan

Hyvä artikkeli modulaarisynan rakentamisesta (mutta ruotsin kielelläWinking:

http://studio.idg.se/2.1078/1.583075/sa-bygger-du-din-egen-modularsynt

1539769460
Comments

Kuulokevahvistimet

Studioon on asennettu pulpettipaikoille 2 kpl kuulokevahvistimia. Reititys on tehty ristikytkennässä siten, että Pro Tools -kuuntelun L- & R-kanavat jakautuvat sekä monitorikuunteluun (normaloituina) että kuulokevahvistimille. Mikäli tulee tarve muuttaa kytkentää, on se palautettava myös ennalleen. Kuulokevahvistimia saa käyttää myös esim. monitorointiin äänitystilanteessa, mutta ne on aina palautettava takaisin tarkkaamoon ja kytkettävä takaisin ristikytkentään.

PhoneAmp
Comments

I/O–setup

¡ ¡ ¡ YLLÄPITO TIEDOTTAA ! ! !

Studion koneessa on olemassa toimiva I/O-setup. Toki tilanteita saattaa tulla, joissa setupia joutuu muuttamaan, mutta tähän saa ryhtyä vain, jos tietää mitä on tekemässä. Kaikki tehdyt muutokset tulee palauttaa ennalleen työskentelyn loppuessa, jotta seuraavan studion käyttäjän työ helpottuu. Sellaista tilannetta, että fyysistä kaapelointia äänikorttien takapaneelista joutuisi tekemään, ei pitäisi tulla. Mikäli jostain painavasta syystä kaapeleiden liitoksia muutetaan, pitää nekin ehdottomasti palauttaa ennalleen työskentelyn lopuksi.

Avid_HD_I-OComments

Vastaanottoaika

Koulutusohjelmavastaavan vastaanottoaika on tiistaisin klo 9:00–10:00 konservatorion studiossa.Comments

Sähkömusiikkia

Näin tehtiin sähkömusiikkia 50 vuotta sitten Kölnin koulukunnan menetelmin.Comments

Alan Meyerson

Yksi tämän hetken kuuluisimmista elokuvamusiikin äänittäjistä vastailee kysymyksiin ja kertoilee omia näkemyksiään orkesterin äänityksestä ja miksauksesta. Kannattaa katsoa ja kuunnella tarkkaan!

Comments